Asfalistirio.gr

Συνεργαζόμαστε με τις παρακάτω ασφαλιστικές εταιρίες

ΟΡΙΖΩΝ

Η Ορίζων Ασφαλιστική, μια αμιγώς Ελληνική εταιρία με σημαντική παρουσία στον χώρο των ασφαλίσεων από το 1964, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις παραδοσιακότερες και οικονομικά σταθερότερες δυνάμεις της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Οι άνθρωποι μας, πάντα διαθέσιμοι, με βαθιά γνώση και εμπειρία του ασφαλιστικού αντικειμένου, προσπαθούν καθημερινά να προσφέρουν σε όλους εσάς, συνεργάτες και πελάτες, αξιόπιστες και ποιοτικές ασφαλιστικές λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες σας ανάγκες. Η ΟΡΙΖΩΝ είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού .

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2103227932

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 2109988128

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2109988128

Email Ασφαλιστικής: thess@orizonins.gr

Φιλικός Διακανονισμός: ΝΑΙ

INTERSALONICA

Ο ‘Oμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ κατέχει κορυφαία θέση στον ασφαλιστικό και ευρύτερο χώρο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με τις δραστηριότητές του να διευρύνονται και να επεκτείνονται διαρκώς.Οι εταιρείες του καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους τομείς Ιδιωτικής Ασφάλισης, Υγείας, Αερομεταφορών, Οδικής Βοήθειας, Ταξιδίων Ατομικών και Ομαδικών, Τεχνικής Υποστήριξης, Μακροχρόνιας Μίσθωσης Αυτοκινήτου, Πιστωτικών Καρτών, Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών, με ποιότητα & αξιοπιστία. Όραμά της είναι η δημιουργία επιπλέον αξίας για τον Πελάτη της, το Μέτοχο, το Συνεργάτη της και το Ανθρώπινο Δυναμικό του Ομίλου. Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ασφαλιστική ΔΕΝ είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2310492000

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 11555

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2310492100

Email Ασφαλιστικής: company@intersalonica.gr

Φιλικός Διακανονισμός: OXI

CITY INSURANCE

Η CITY INSURANCE είναι μία εκ των δύο μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών της Ρουμανίας που λειτουργεί στην Ελλάδα υπό το καθεστώς ελεύθερης παροχής υπηρεσιών. Η City Insurance είναι μια εταιρεία που δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες της. Η εμπιστοσύνη και η απόδοση είναι οι λέξεις που μας περιγράφουν καλύτερα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία επιδεικνύει διαφάνεια, σταθερότητα, συνοχή και προσοχή αποκλειστικά προσανατολισμένη προς τον ασφαλισμένο. Η CITY INSURANCE είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού και παρέχεται στην εταιρεία μας από δύο παρόχους, την Eurocover και την Drivecare.

 

Τηλέφωνο CITY – EUROCOVER: 2118000102

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας CITY – EUROCOVER: 2130101900

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών CITY – EUROCOVER: 2109311995

Φιλικός Διακανονισμός: ΝΑΙ

 

Τηλέφωνο DRIVECARE: 2111036500

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας DRIVECARE: 2111036555

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών DRIVECARE: 2109311995

Φιλικός Διακανονισμός: ΝΑΙ

EUROPROTECTION

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 

Email Ασφαλιστικής: info@europrotection.gr

EUROINS

Η Euroins είναι μια από τις πρώτες ασφαλιστικές εταιρείες της Βουλγαρίας που έλαβαν άδεια λειτουργίας για δραστηριοποίηση στον τομέα της Γενικής ασφάλισης σύμφωνα με το νέο Κώδικα Ασφάλισης, ο οποίος τέθηκε σε ισχύ το 1998 – αρ. Άδειας άσκησης ασφαλιστικών δραστηριοτήτων 8 dd. 15.06.1998, εκδοθείσα από το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλίσεων του Συμβουλίου Υπουργών της Βουλγαρικής Δημοκρατίας. Η εμπορική στρατηγική της εταιρείας επικεντρώνεται σε όλο το φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων, που καλύπτει ένα ευρύ πεδίο κινδύνων και εξασφαλίζει προηγμένη ασφαλιστική εξυπηρέτηση στους πελάτες. Σε αποτέλεσμα των προσπαθειών της αφοσιωμένης ομάδας στελεχών και προσωπικού, που δουλεύει για την Euroins από την ίδρυσή της, η εταιρεία κατάφερε να ενισχύσει την θέση της ως μια από τις εξέχουσες εταιρείες στην αγορά γενικής ασφάλισης της Βουλγαρίας. Η EUROINS δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά υπό το καθεστώς της ελεύθερης παροχής υπηρεσιών και είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2109764307

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 2103497073

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2155654010

Email Ασφαλιστικής: office@euroins.gr

Φιλικός Διακανονισμός: NAI

EUROLIFE FFH

Η Eurolife FFH είναι ένας από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς ομίλους στην Ελλάδα, με περίπου 11% * μερίδιο της συνολικής αγοράς ασφαλειών ζωής και γενικών για το 2019. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά μας το 2000, ως μονάδα ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της Τράπεζας Eurobank. Τον Δεκέμβριο του 2015, η Fairfax Financial Holdings S.A., ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος με σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση στον κλάδο των ασφαλειών, μας εμπιστεύτηκε, και από τον Αύγουστο του 2016 ελέγχει το 80% του Ομίλου. Οι ελληνικές θυγατρικές της δραστηριοποιούνται στους κλάδους Ασφαλίσεων Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων, προσφέροντας στην αγορά προϊόντα σε όλους τους κύριους ασφαλιστικούς κλάδους, με περισσότερους από 500.000 πελάτες. Η EUROLIFE είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2109303800

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 2109303800

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2109303800

Email Ασφαλιστικής: info@eurolife.gr

Φιλικός Διακανονισμός: NAI

DAS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 

Email Ασφαλιστικής: ergo@ergohellas.gr

INTERASCO

Η Interasco ΑΕΓΑ αποτελεί μία σύγχρονη ασφαλιστική εταιρεία, η οποία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων, τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις.Η Εταιρεία  μετρά 127 χρόνια συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική βιομηχανία, από το 1891 που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη η προκάτοχος της Interasco. Από το 2006 μέχρι σήμερα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά ως θυγατρική της εταιρείας Harel Insurance Investments and Financial Services. Η INTERASCO είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2106793100

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 2109460293

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2106776111

Email Ασφαλιστικής: Info@Interasco.Gr

Φιλικός Διακανονισμός: ΝΑΙ

INTERLIFE

Η INTERLIFE Ασφαλιστική είναι Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1991 σε πολυμετοχική βάση. Τα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας στεγάζονται σε ιδιόκτητο κτίριο 4.500 m² στο 14ο χλμ. εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου στη Θέρμη. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η πορεία της Εταιρίας υπήρξε κερδοφόρα από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, με κάθετη ανάπτυξη και επιτυχή υλοποίηση των εκάστοτε στόχων της. Η θετική εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών της Εταιρίας, με επιτυχημένες επενδύσεις σε ακίνητα και χρεόγραφα σε συνδυασμό με το σωστό management συνέβαλαν στην εδραίωσή της στον ασφαλιστικό χώρο. Σήμερα η εταιρία INTERLIFE Ασφαλιστική αναπτύσσεται ταχύτατα αναδεικνύοντας συνεχώς την επιτυχημένη πορεία της, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει με την τεχνογνωσία που η ίδια δημιουργεί και διοχετεύει στους συνεργάτες της. Η INTERLIFE είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2310499000

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 11199

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2310499000

Email Ασφαλιστικής: info@interlife.gr

Φιλικός Διακανονισμός: NAI

UNIQUE

Τα προϊόντα UNIQUE παρέχεται από την Hellas Direct Insurance με την αντασφαλιστική υποστήριξη της Munich Re.Τα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων UNIQUE, σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελέσουν αξιόπιστες λύσεις, παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους καταναλωτές. Η UNIQUE είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2108931600

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 2109469729

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2122229938

Email Ασφαλιστικής: zimies@brokins.gr

Φιλικός Διακανονισμός: ΝΑΙ

GENERALI

Με παρουσία στην Ελλάδα από το 1886 και με δυναμική συμμετοχή στην οικονομική ζωή και στην ανάπτυξη της χώρας, η Generali έχει καθιερωθεί στην ασφαλιστική αγορά, ως μια σημαντική δύναμη, ικανή να ανταποκριθεί και στις πιο εξειδικευμένες ασφαλιστικές απαιτήσεις της εποχής. Mε γνώμονα πάντα την άριστη εξυπηρέτηση του ασφαλιζόμενου κοινού και εγγύηση τη διεθνή τεχνογνωσία της, η Generali παρέχει εξειδικευμένες ασφαλιστικές λύσεις, μέσα από μια μεγάλη γκάμα σύγχρονων και ευέλικτων προϊόντων και με την υποστήριξη ενός άρτια οργανωμένου δικτύου πωλήσεων. Η GENERALI είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2108096100

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 18112

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2310551144

Email Ασφαλιστικής: info@generali.gr

Φιλικός Διακανονισμός: NAI

ALLIANZ

Η Allianz Ελλάδος, μέλος του Ομίλου Allianz, εδώ και 28 έτη, βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους οργανισμούς της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς επενδύοντας στην πελατοκεντρικότητα, την ψηφιοποίηση και τον σχεδιασμό ολοκληρωμένων προϊοντικών λύσεων. Τα προϊόντα της καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών αναγκών όπως ασφάλιση αυτοκινήτου, κατοικίας, ζωής και υγείας, αλλά και πιο ιδιαίτερες ανάγκες όπως η σύνταξη και η αποταμίευση. Η Εταιρία προσφέρει επίσης εξειδικευμένες λύσεις για εταιρικούς και εμπορικούς πελάτες, προστατεύοντας τα περιουσιακά τους στοιχεία και το ανθρώπινο δυναμικό τους.Το 2018, η Εταιρία εξυπηρέτησε περισσότερους από 270.000 πελάτες, βοηθώντας τους να προστατευθούν από κινδύνους και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες, ενώ ο κύκλος εργασιών από το σύνολο των δραστηριοτήτων της έφτασε τα 164,2 εκατ. Ευρώ. Από το 2015 έως και το 2018, η Allianz Ελλάδος διατηρεί την ηγετική θέση στον δείκτη Ικανοποίησης Πελατών (Έρευνα NPS) στην ελληνική αγορά για τον κλάδο Περιουσίας & Ατυχημάτων. Η ALLIANZ είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2106999999

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 2109988188

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2106999901

Email Ασφαλιστικής: direct@allianz.gr

Φιλικός Διακανονισμός: NAI

ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του κυρίως στην Ευρώπη και την Ασία και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 40.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζομένους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2018, η ERGO κατέγραψε 19 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 15 δισεκατομμύρια ευρώ ως παροχές στους πελάτες της. Η ERGO είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2103705325

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 2106504022

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2310371240

Email Ασφαλιστικής: ergo@ergohellas.gr

Φιλικός Διακανονισμός: NAI

GROUPAMA

Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και 90 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Η GROUPAMA είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2103295111

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 2103295111

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2103295111

Email Ασφαλιστικής: info@groupama.gr

Φιλικός Διακανονισμός: NAI

ΔΥΝΑΜΙΣ

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική είναι μία Ελληνική, ασφαλιστική εταιρεία που προσφέρει ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων, με πολυετή εμπειρία και τη σιγουριά της προσωπικής επαφής. Η δραστηριότητά μας βασίζεται στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνέπειας, υπευθυνότητας και σεβασμού με τους πελάτες της, τους συνεργάτες της και τους εργαζομένους της. Στη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική ο πελάτης, ο συνεργάτης και ο εργαζόμενος έχουν όνομα. Ο συνδυασμός της εμπειρίας και της εξειδίκευσης με το σύγχρονο και «ανήσυχο» πνεύμα που διέπει τη φιλοσοφία της, επιτρέπει στη ΔΥΝΑΜΙΣ να προσφέρει εξατομικευμένη ασφάλιση που προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες κάθε πελάτη και ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και των καταναλωτών. Η ΔΥΝΑΜΙΣ ασφαλιστική είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2109006900

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 2109988155

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2109006900

Email Ασφαλιστικής: info@dynamis.gr

Φιλικός Διακανονισμός: NAI

INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN ανήκει στον όμιλο εταιρειών ACHMEA , ιδρύθηκε το 1969 και κατέχει κορυφαία θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Δραυστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, στη Ζωή , στην Υγεία , στην προστασία της Περιουσίας , στις υπηρεσίες Βοήθειας και στον τομέα παροχής υπηρεσιών Υγείας. Διαθέτει πάνω από 1.000.000 πελάτες , ιδιώτες και επιχειρήσεις. Η Εταιρία βρίσκεται στην 1η θέση από πλευράς φήμης και αναγνωρισιμότητας τα τελευταία χρόνια (Famous Brands) και έχει διακριθεί ως κορυφαία Ασφαλιστική Εταιρία στην Ελλάδα, από το διεθνούς κύρους περιοδικό “World Finance”. Η INTERAMERICAN είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2109462000

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 1158

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 1158

Email Ασφαλιστικής: custserv@interamerican.gr 

Φιλικός Διακανονισμός: ΝΑΙ

ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Η Ατλαντική Ένωση διαθέτει εντυπωσιακές διεθνείς συνεργασίες σε επίπεδο μετόχων και αντασφαλιστών.  Μεταξύ των μετόχων της περιλαμβάνεται και ο ασφαλιστικός οργανισμός Basler, μέλος του Ομίλου της κορυφαίας ελβετικής τραπεζο-ασφαλιστικής εταιρίας Baloise και ενός από τα 13 ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος το 1907, με παρουσία μεγαλύτερη των 120 ετών στον ελληνικό χώρο.
Είναι συνδεδεμένη, μέσω σταθερών και πολυετών συμβάσεων, με πρώτης σειράς Αντασφαλιστικές Εταιρίες, διεθνούς κύρους και τεράστιας οικονομικής επιφάνειας, που συγκαταλέγονται ανάμεσα στις 15 μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο.
Σύντομα απέκτησε δυναμική παρουσία στην ασφαλιστική αγορά, με Διοίκηση που διαθέτει τεράστια εμπειρία και διαχρονικά βρίσκεται κοντά σε πελάτες και συνεργάτες και στήριγμα την άριστη οργάνωσή της και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της. Για 50 ολόκληρα χρόνια χαράσσει την πορεία της με Φερεγγυότητα, Αξιοπιστία και Συνέπεια. Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2107454000

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 10234

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2310275132

Email Ασφαλιστικής: support@atlantiki.gr

Φιλικός Διακανονισμός: NAI

APEIRON

Ο Όμιλος Triglav είναι ο κύριος ασφαλιστικός-χρηματοοικονομικός όμιλος στη Σλοβενία και στην περιοχή της Αδριατικής και είναι ένας από τους κορυφαίους ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1903 και απασχολεί πάνω από 5.281 υπαλλήλους Η Triglav, η ελέγχουσα εταιρεία του ομίλου Triglav, λειτουργεί μαζί με τις θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες σε επτά αγορές σε έξι χώρες. Η Εταιρεία διακρίνεται από τη γνώση, την εμπειρία και την αριστεία προς πελάτες, εργαζόμενους και μετόχους. Η Triglav d.d Η ελέγχουσα εταιρεία του ομίλου Triglav είναι η Triglav d.d, με έδρα τη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την οικονομική δύναμη, αποτελεί εγγύηση για τις επόμενες γενιές πελατών σε όλους τους κλάδους ασφάλισης. Η Triglav d.d είναι η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στη Σλοβενία, η οποία κατέχει μερίδιο αγοράς 35,50% στο τέλος του 2019. Η TRIGLAV δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά υπό το καθεστώς της ελεύθερης παροχής υπηρεσιών και ΔΕΝ είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2130904300

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: –

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2130904309

Email Ασφαλιστικής: info@apeironinsurance.gr

Φιλικός Διακανονισμός: OXI

QIC

Η Qatar Insurance Company Ιδρύθηκε το 1964 και ήταν η πρώτη εγχώρια ασφαλιστική εταιρεία στο κράτος του Qatar. Ηγείται της τοπικής αγοράς, είναι η μεγαλύτερη και η πλέον κερδοφόρα  ασφαλιστική εταιρεία στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής .Το 2009 δημιουργεί την QatarRe, μια παγκόσμια multi-line αντασφαλιστική με δραστηριότητα σε όλους τους τομείς ασφάλισης. Από το 2013 εξαπλασίασε την παραγωγή ασφαλίστρων και κατατάσσεται σήμερα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους αντασφαλιστές παγκοσμίως. Η Qatar Insurance Company είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Κατάρ και η κεφαλαιοποίηση είναι άνω των 4 δις δολαρίων σε σταθερό και συνεπές ιστορικό αποδόσεων 50 ετών. Η QIC διατηρεί μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες στην περιοχή του Κόλπου, με πιστοληπτική διαβάθμιση “Α-Stable” από την Standard & Poors και Α-Excellent από την A.M. Best. Η QATAR δραστηριοποιείται στην Ελλάδα υπό το καθεστώς της ελεύθερης παροχής υπηρεσιών και είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2162008080

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 2130108080

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2130108080

Email Ασφαλιστικής: –

Φιλικός Διακανονισμός: NAI

LA PARISIENNE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 

Email Ασφαλιστικής: –

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ

Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι μια από τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρίες στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα και υπηρεσίες. Με ένα δίκτυο που αριθμεί περισσότερους από 5.700 Ασφαλιστικούς Συμβούλους οι οποίοι εξυπηρετούν περισσότερους από 648.000 πελάτες. Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2108119670

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 1137

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2106829601

Email Ασφαλιστικής: helpcustomer@europisti.gr 

Φιλικός Διακανονισμός: NAI

AIG

Η American International Group Inc. (AIG) είναι ένας κορυφαίος διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1919 και σήμερα παρέχει Γενικές Ασφαλίσεις, Προϊόντα Ζωής και Συνταξιοδότησης, Ασφάλιση Ενυπόθηκων Δανείων και άλλες χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες σε πελάτες σε περισσότερες από 80 χώρες και δικαιοδοσίες. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της είναι σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες να προστατέψουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, να τους παρέχουν τα μέσα να διαχειριστούν ενδεχόμενους κινδύνους και να καλύψουν τις συνταξιοδοτικές τους ανάγκες. Η AIG είναι εισηγμένη στα Χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και του Τόκυο. Η AIG είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2108127600

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 2109408676

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2108127600

Email Ασφαλιστικής: customerservice-GR@aig.com

Φιλικός Διακανονισμός: ΝΑΙ

LEVINS

Η LEVINS είναι μία ασφαλιστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1996 με έδρα την Βουλγαρία και πολύ γρήγορα κατέστη εκ των ηγετικών ασφαλιστικών εταιρειών στη γείτονα χώρα. Από τα μέσα του 2020 δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα υπό το καθεστώς ελεύθερης παροχής υπηρεσιών και προωθεί μεταξύ άλλως προγράμματα ασφάλισης οχημάτων όπως και προγράμματα ασφάλισης αστικής ευθύνης και cyber insurance . Η LEV INS ΔΕΝ είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού .

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2510620645

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 2111017016

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2122134708

Email Ασφαλιστικής: info@lev-ins.com

Φιλικός Διακανονισμός: ΟΧΙ

DALLBOGG

Η Dallbogg ασφαλιστική είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη ασφαλιστική εταιρεία με έδρα τη γειτονική Βουλγαρία που λειτουργεί στην Ελλάδα υπό το καθεστώς ελεύθερης παροχής υπηρεσιών τα τελευταία 3 έτη και ξεχωρίζει για τα value for money προϊόντα της. Η μεγάλη ικανότητα της DallBogg έγκειται στο σχεδιασμό και την προώθηση οικονομικά αποδοτικών ασφαλιστικών προγραμμάτων για την υποστήριξη οικογενειών, επαγγελματιών και εταιρειών. Πρωταρχικός της στόχος είναι να ικανοποιεί με ακρίβεια και σύνεση τις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών της μέσω ποιοτικών υπηρεσιών. Η DALLBOGG ΔΕΝ είναι ενταγμένη στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.

 

Τηλέφωνο Ασφαλιστικής: 2118000102

Τηλέφωνο Φροντίδας ατυχήματος – Οδικής βοήθειας: 2155454154

Τηλέφωνο κλάδου ζημιών: 2109311995

Email Ασφαλιστικής: info@dallbogg.com

Φιλικός Διακανονισμός: ΟΧΙ

0
+
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0
+
Ασφαλιστικά Πακέτα
0
+
Ασφαλιστικοί Συνεργάτες
0
+
Έτη Εμπειρίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ τηλεφωνο 2310460307
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ email:info@asfalistirio.gr
Βρειτε μας στο viber τηλέφωνο 6972099224